app club esportiu inef barcelonaapp store itunes club esportiu inef barcelona app google play club esportiu inef barcelona

L'atenció al públic s'ha vist afectada pel COVID-19. Agraïm la teva comprensió i paciència en aquests moments excepcionals. Actualment segueix l'atenció online al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., atenció telefònica a partir de les 15:30 hores i atenció amb cita prèvia a partir de les 17:30 fins les 19:30 hores. No aneu al Centre sense cita prèvia, no us atendran. Consulta tota informació relacionada amb les afectacions del COVID-19 a la normativa de les instal·lacions de l'INEFC.

ÚLTIMES NOTÍCIES

COMUNICAT | Torna l'esport al Club Esportiu INEF Barcelona a partir del 22 de febrer - Club Esportiu INEF Barcelona

19 febrer

COMUNICAT | Torna l'esport al Club Esportiu INEF Barcelona a partir del 22 de febrer

El Club Esportiu INEF Barcelona anuncia la reactivació de les seves activitats esportives a partir del 22 de febrer després de les noves mesures anunciades pel PROCICAT per frenar el COVID-19.

Les Escoles Esportives i l'Escola de Circ tornen a INEFC a partir del 22 de febrer

El PROCICAT ha aprovat aquest divendres certa flexibilització, molt limitada, de mesures per reprendre determinades activitats de caràcter social com les activitats extraescolars esportives, que podran èsser amb més de 6 persones. Aquest anunci respon al context epidèmic d'aquests darrers dies i això permetrà reprendre l'activitat de les Escoles Esportives i de l'Escola de Circ del Club Esportiu INEF Barcelona a partir del 22 de febrer.

Comunicat de la SGEAF sobre l’afectació a l’esport català de la RESOLUCIÓ SLT/436/2021, de 19 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya

  1. Activitats extraescolars

"Les activitats formatives o educatives no reglades presencials i d'esport escolar, organitzades dins o fora d'un centre educatiu per qualsevol entitat pública o privada i dirigides a infants escolaritzats en les etapes d'educació infantil i d'educació primària, es poden realitzar amb un màxim de sis alumnes. Només els centres que organitzin activitats extraescolars mantenint els grups estables o part d'aquests poden desenvolupar les activitats amb més de sis alumnes, sempre que no hi participin alumnes d'altres grups."

Volem informar que l'activitat es reprendrà d'acord a les restriccions actuals: control d'accés, ús de mascareta, distància social, mesures d'higiene, venir canviat de casa i horaris limitats ja que continua el toc de queda. En cas de dubte si us plau consulteu al personal del Club.

D'altra banda, aquest proper cap de setmana el sènior femení començarà la Divisió d'Honor Catalana de rugby, després de l'aprovació de les autoritats pel retorn de la competició.

Darrera modificació el Dimarts, 23 Febrer 2021 02:30
clubinefbcn

Pots contactar amb el Club Esportiu al correu electrònic info@clubinefbcn.cat.

Lloc Web: clubinefbcn.cat

Counter Module

app inef barcelona
logo club esportiu inef barcelona

CLUB ESPORTIU INEF BARCELONA

Avinguda de l'Estadi, 12 - 22. 08038 Barcelona
93 425 54 45 (Extensió 200)
FAX 93 426 07 51​
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Eduvigis Sáez Parejo
Eduvigis Sáez Parejo Recommends posted 4 years ago

Las instalaciones son increbles y el trato excepcional.A mi me ha encantado.

Daniel Levavasseur
Daniel Levavasseur

5 out of 5 stars

posted 4 years ago

Sonia Maria Chalupp
Sonia Maria Chalupp Recommends posted 4 years ago

SEGUEIX-NOS

Registre o  Entra
Club Esportiu INEF Barcelona

Descarrega l'App a:

app club esportiu inef barcelona

app store itunes club esportiu inef barcelona
app google play club esportiu inef barcelona

 

HOME

CLUB

ACTUALITAT

SECCIONS

ESCOLES ESPORTIVES

ESTADES ESTIU

ALTA ONLINE

CALENDARI

MULTIMEDIA

CONTACTE

Àrea de navegació de la Web del Club Esportiu INEF Barcelona.
Aquí trobareu el contingut que pugui ser del vostre interés.
 
 
0
Shares